Invitaţii de nuntă

Afișez 1 - 12 din 67 de rezultate

Ati spus DA si urmeaza sa faceti cel mai important pas din viata de cuplu? Va impartasim emotia si va amintim ca orice eveniment important din viata fiecaruia dintre noi incepe cu o buna organizare si cu… o invitatie adresata celor care impartasesc bucuria evenimentului. Suntem aici ca sa va ajutam si sa punem accent pe importanta invitatilor din cadrul evenimentului Dvs. si va pregătim cele mai frumoase invitații, dintr-o gama de peste cinci sute de modele.

Intrucat invitatia nu ofera doar date importante despre eveniment, ci reflecta si o idee asupra personalitatii mirilor si a tematicii nuntii, Invitatii Frumoase ofera o gama larga si variata de invitatii.

Va doriti o nunta discreta, eleganta? Avem produsele potrivite pentru Dvs.: invitatii elegante, invitatii cu catifea sau dantelate, toate vor completa perfect decorul.

Daca insa, va ganditi la ceva mai rustic, medieval, ce aminteste de cetati si cavaleri, va propunem invitatiile vintage, invitatiile in stil pergament sau rustic-traditionale.

Ne-am gandit si la nuntile in aer liber, pline de culoare si farmec. Avem o gama larga de invitatii cu flori, invitatii cu fluturi, invitatii cu inimioare.

Pentru iubitorii de muzica si calatorii, Invitatii Frumoase pune la dispozitie invitatii cu tematica de calatorie, dar si invitatii din categoria muzica-cinema-ziar.

Ne-am gandit si la mirii veseli si haiosi, plini de viata, care isi doresc invitatii pe masura felului lor de a fi, asa ca am creat categoria de invitatii comice sau invitatii cu miri, invitatii cu poze.

In clasificarea categoriilor de invitatii, am luat in calcul toate aspectele. Ne-am gandit la tematica nuntii, la personalitatea mirilor, la decor, dar si la cel mai important aspect poate – preturi avantajoase si un raport calitate-pret bun. Asa ca, in cazul in care nu doriti sa depasiti un anumit buget, Invitatii Frumoase va ofera o gama larga de Invitatii sub 1 ron si invitatii cu reducere.

Dupa ce ati ales modelul de invitatie care sa corespunda cerintelor Dvs., va indemnam sa faceti din acestea niste invitatii originale si sa le personalizati cu textul potrivit.
Nu stitii care este acela? Stim noi, ne-am gandit si la acest aspect si va punem la dispozitie modele de texte, potrivite fiecarei categorii de invitatii. Fie ca ati ales o invitatie vintage, o invitatie romantica, o invitatie clasica sau o invitatie haioasa, veti gasi cu usurinta un text care sa se potriveasca.

Toate modelele oferite se vor personaliza in asa fel incat sa se adapteze perfect nevoilor clientilor si sa fie in ton cu tematica evenimentului. Indiferent daca alegeti stilul modern, romantic sau vintage, Invitatii Frumoase are posibilitatea de a va oferi ceea ce va doriti.

Toate aceste invitaţii pot fi folosite şi ca invitaţii pentru cununia civilă. De asemenea, putem tipări orice model de text pe orice model de invitaţie.