Intrebari frecvente:

I: In cat timp voi primi comanda?

R: In cazul invitatiilor, plicurilor, meniurilor si al numerelor de masa, comanda va ajunge la dvs. in 3 zile lucratoare, maxim 4 de la confirmarea „machetei”. In cazul marturiilor, acestea vor ajunge la dvs. in 2 zile lucratoare, maxim 3.I: Ce inseamna „macheta”?

R: Macheta este o prezentare grafica a textului ce urmeaza a fi tiparit pe invitatie, numar de masa, plic de bani sau meniu. Aceasta se refera strict la textul ce urmeaza a fi tiparit, mai exact la: aranjamentul textului, culoarea textului si verificarea acestuia.I: Unde si in cat timp voi primi macheta?

R: Macheta se realizeaza in aceeasi zi lucratoare in care a fost plasata comanda, cu conditia ca aceasta sa fie plasata pana in ora 17:00. Daca o comanda a fost plasata in afara orelor lucratoare sau in zilele libere, aceasta va fi trimisa in urmatoarea zi lucratoare. De regula macheta se trimite prin e-mail. La cerere se poate trimite prin Whatsapp sau mesageria Facebook.I: Pot folosi un alt text decat cel din imaginea de prezentare a produsului?

R: Desigur, se poate tipari orice model de text, in orice limba.I: Pot alege un alt font (stil de scris) sau alta culoare pentru text?

R: Putem folosi pentru tiparire orice font sau culoare. Exceptiile de culori sunt auriu si argintiu unde nu vor avea luciul specific ci doar vor fi simulate din punct de vedere cromatic.I: Tiparirea este inclusa in pret?

R: Tiparirea nu este inclusa in pretul produselor si se taxeaza cu 0.49 bani per bucata indiferent de culoarea aleasa.I: In cazul invitatiilor, plicurile sunt incluse in pret?

R: Da, plicurile sunt incluse in pret pentru toate modelele ce contin plic. Exista totusi modele de invitatii ce nu necesita plic iar acest lucru este specificat in descrierea produsului.I: Exista un minim de bucati ce pot fi comandate?

R: Doar in cazul invitatiilor, exista un minim de 20 de bucati.I: Se poate livra in toata tara?

R: Da, livrarea se poate efectua oriunde in tara prin Sameday si costa 25 lei.I: Se poate expedia si in strainatate?
R: Se poate livra in orice tara din strainatate. De regula, putem expedia prin DHL dar la cererea clientului putem expedia prin alt serviciu de curierat cunoscut de acesta.

Cum comand?