Informaţii şi întrebări

Întrebări frecvente:

I: În cat timp voi primi comanda?

R: În cazul invitaţiilor, plicurilor, meniurilor şi al numerelor de masă, comanda va ajunge la dvs. în 3 zile lucrătoare, maxim 4 de la confirmarea “machetei”. În cazul mărturiilor, acestea vor ajunge la dvs. în 2 zile lucrătoare, maxim 3.I: Ce înseamnă “machetă”?

R: Macheta este o prezentare grafică a textului ce urmează a fi tipărit pe invitaţie, număr de masă, plic de bani sau meniu. Aceasta se referă strict la textul ce urmează a fi tipărit, mai exact la: aranjamentul textului, culoarea textului şi verificarea acestuia.I: Unde şi în cât timp voi primi macheta?

R: Macheta se realizează în aceeaşi zi lucrătoare în care a fost plasata comandă, cu condiţia ca aceasta să fie plasată până în ora 17:00. Dacă o comandă a fost plasată în afara orelor lucrătoare sau în zilele libere, aceasta vă fi trimisă în următoarea zi lucrătoare. De regulă macheta se trimite prin e-mail. La cerere se poate trimite prin Whatsapp sau mesageria Facebook.I: Pot folosi un alt text decât cel din imaginea de prezentare a produsului?

R: Desigur, se poate tipări orice model de text, în orice limbă.I: Pot alege un alt font (stil de scris) sau altă culoare pentru text?

R: Putem folosi pentru tipărire orice font sau culoare. Excepţiile de culori sunt auriu şi argintiu unde nu vor avea luciul specific ci doar vor fi simulate din punct de vedere cromatic.I: Tipărirea este inclusă în preţ?

R: Tipărirea nu este inclusă în preţul produselor şi se taxează cu 0.49 bani per bucată indiferent de culoarea aleasă.I: În cazul invitaţiilor, plicurile sunt incluse în preţ?

R: Da, plicurile sunt incluse în preţ pentru toate modelele ce conţin plic. Există totuşi modele de invitaţii ce nu necesită plic iar acest lucru este specificat în descrierea produsului.I: Există un minim de bucaţi ce pot fi comandate?

R: Doar în cazul invitaţiilor, există un minim de 20 de bucaţi.I: Se poate livra în toată ţara?

R: Da, livrarea se poate efectua oriunde în ţară prin Sameday şi costa 25 lei.I: Se poate expedia şi în străinătate?
R: Se poate livra în orice ţara din străinătate. De regulă, putem expedia prin DHL dar la cererea clientului putem expedia prin alt serviciu de curierat cunoscut de acesta.

Cum comand?